Luksuskyyti tavallisen hinnalla – myös hääajot!

Palvelut

Astu sisään!

Yrityskyydit

Firmojen yritysvierailut tai pidemmät työmatkat hoidat viihtyisästi ja laadukkaasti autoillamme. Sen takaavat viihtyisä sisustus, televisio (Sprinterit), sekä kattava AV-laitteisto, jolla voit näyttää työntekijöille/asiakkaille esim. yrityksen esittelyvideota tai vaikkapa kuvia tulevista projekteista (Sprinterit). Kaikissa autoissamme on ilmainen WiFi, joten töitä voi tarvittaessa jatkaa koko matkan ajan.

Toiveidenne mukaan voimme varata pidemmille matkoille esim. kahvia ja pientä purtavaa. Otamme myös muut toiveet huomioon. Sprintereissä on tilaa 8 matkustajalle, Vitossa ja V-sarjalaisissa 7 matkustajalle, henkilöautoon mahtuu kuljettajan lisäksi totuttuun tapaan neljä henkilöä. Laajan yhteistyöverkon avulla saamme hoidettua kuljetuksen tätäkin suuremmallekin porukalle. Automme ovat kokonaan savuttomia.

Taksi Katajainen – sua varten

Turvallisesti perille!

Lapsia kyydissä?

Varusteluumme kuuluu myös eri kokoiset turvaistuimet. Soita ja tilaa kuljetus etukäteen ja muista mainita myös pienestä matkustajasta – otamme silloin oikean kokoisen turvaistuimen mukaan!

Invakyydit

Invakyydit hoituvat kalustollamme luotettavasti, laadukkaiden pyörätuolinnostimien sekä asiallisten kiinnitysten ansiosta. Käytössämme on myös omat pyörätuolit, mikäli asiakkaalla ei ole omaa tai esim. sairaalan tuolia. Tilatakseihimme mahtuu 2 pyörätuolia kerrallaan. Myös paarikyydit ovat mahdollisia, käytössämme ovat kahdet juuri huolletut paarit.

Muut kyydit

Eri sesonkien kyydit, pikkujoulut, polttarit, yritysvierailut, ynnä muut taittuvat mukavasti autoillamme laadukkaan äänentoiston sekä viihtyisän sisustuksen ansiosta. Tila-autoissamme on digiboxi sekä muutamia musiikki-DVD:itä. Halutessanne voitte tuoda myös omaa viihdettä näytettäväksi tai kuunneltavaksi matkanne ajaksi. Kaikissa autoissamme on ilmainen WiFi.

Toiveidenne mukaan voimme varata pidemmille matkoille esim. kahvia ja pientä purtavaa. Otamme myös muut toiveet huomioon. Sprintereissä on tilaa 8 matkustajalle, Vitossa ja V-sarjalaisissa 7 matkustajalle, henkilöautoon mahtuu kuljettajan lisäksi totuttuun tapaan neljä henkilöä. Laajan yhteistyöverkon avulla saamme hoidettua kuljetuksen tätäkin suuremmallekin porukalle.

Automme ovat kokonaan savuttomia.

Tavarakuljetukset

Muistathan myös että esim. varaosan toimitus asiakkaalle ta yrityksesi toiseen toimipisteeseen onnistuu kauttamme, jolloin oma työaikasi säästyy tärkeämpää tekemistä varten! Tavarakuljetuksetkin voimme laskuttaa vaikka jälkikäteen. Soita ja kysy lisää!