Palvelut

Invakyydit

Invakyydit hoituvat kalustollamme luotettavasti, laadukkaan pyörätuolinnostimen sekä asiallisten kiinnitysten ansiosta. Käytössämme on myös omat pyörätuolit, mikäli asiakkaalla ei ole omaa tai esim. sairaalan tuolia. Kumpaankin autoon mahtuu jopa 2 tuolia kerrallaan. Myös paarikyydit ovat mahdollisia. Automme ovat kokonaan savuttomia.

Yrityskyydit

Firmojen yritysvierailut tai pidemmät työmatkat hoidat viihtyisästi ja laadukkaasti autollamme. Sen takaavat viihtyisä sisustus, televisio, sekä kattava AV-laitteisto, jolla voit näyttää työntekijöille/asiakkaille esim. yrityksen esittelyvideota tai vaikkapa kuvia tulevista projekteista. Kaikissa autoissamme on ilmainen WiFi, joten töitä voi tarvittaessa jatkaa koko matkan ajan.

Toiveidenne mukaan voimme varata pidemmille matkoille esim. kahvia ja pientä purtavaa. Otamme myös muut toiveet huomioon. Sprinterit ovat max. 8 matkustajalle, mutta laajan yhteistyöverkon avulla saamme hoidettua kuljetuksen myös yli 20 hengen porukalle. Automme ovat kokonaan savuttomia.

Taksi Katajainen - sua varten

Hääauto

Mikä onkaan parempi tapa aloittaa yhteinen taival avioparina - kuin matkustaa vaivattomasti ja tyylillä Mercedes Benz S -hääautolla kohti yhteistä tulevaisuutta. Soita ja kysy lisää!  Huom. kuvia tulossa lähiaikoina.

Muut kyydit

Eri sesonkien kyydit, pikkujoulut, hääkyydit, polttarit, ynnä muut taittuvat mukavasti autoillamme laadukkaan äänentoiston sekä viihtyisän sisustuksen ansiosta. Autoissamme on digiboxi sekä muutamia musiikki-DVD:itä. Halutessanne voitte tuoda myös omaa viihdettä näytettäväksi tai kuunneltavaksi matkanne ajaksi. Kaikissa autoissamme on ilmainen WiFi.

Toiveidenne mukaan voimme varata pidemmille matkoille esim. kahvia ja pientä purtavaa. Otamme myös muut toiveet huomioon. Sprintereissä on tilaa 8 matkustajalle, mutta laajan yhteistyöverkon avulla saamme hoidettua kuljetuksen suuremmallekin porukalle. Automme ovat kokonaan savuttomia.

Paljon matkatavaraa?

Varusteluumme kuuluu myös katettu peräkärry, joka otetaan mukaan etukäteen tilattuna. Matkalaukut, sukset, lastenvaunut, ynnä muut isot matkatavarat kulkevat kätevästi katetussa peräkärryssä, jättäen matkustamoon tilaa itse matkustajille. Jos siis tiedät yritysvieraillasi tai sukulaisillasi olevan paljon matkatavaroita yms. mukana, tilaa kyyti hyvissä ajoin etukäteen ja mainitse samalla peräkärryn tarpeesta.